FAQ & Huisregels Parelli Savvy Event 18 mei

Algemene huisregels accomodatie

Pensionstal ZeggeZicht Munnikenhof 1 4844 PK Terheijden

Een ieder die zich op het terrein van de pensionstal ophoudt, doet dit geheel op eigen risico en moet te allen tijde de aanwijzingen van de pensionhouder en zijn medewerkers moet opvolgen.

Roken

Er mag absoluut niet worden gerookt op het terrein, met uitzondering van het terras.

Toegang

Het is verboden om buiten de daarvoor aangegeven plekken rond te lopen of de stallen & paarden van de accommodatie te bezoeken.

Kinderen

De pensionhouder kan geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor kinderen die op zijn bedrijf verblijven. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders, dat hun kinderen, ook die van 12 jaar en ouder, zich steeds houden aan de geldende regels. Ouders blijven steeds aansprakelijk voor het gedrag van hun kinderen. Eventueel aangerichte schade dient door de ouders volledig te worden vergoed.

Honden

Honden zijn toegelaten, mits kort aangelijnd (maximaal 1,5 meter) en ze geen overlast veroorzaken (blaffen, los lopen). ‘Ongelukjes’ dienen direct opgeruimd te worden.
Honden zijn niet toegestaan in de rijbakken en de longeercirkels.
Eventueel door de dieren aangerichte schade moet volledig worden vergoed.
Een ‘bezoekende’ hond omwille van zijn/haar gedrag de toegang tot het terrein kan worden geweigerd.

Veelgestelde vragen

Openingstijden

Zaterdag 18 mei is er toegang vanaf 10.00 uur. Tot 10.00 uur wordt er opgebouwd.

Het evenement duurt tot 17.00 uur. De deuren zijn open tot 16.00 uur. Zorg dat je voor 16.00 uur binnen bent!

Is er eten en drinken op het terrein?

Ja! Het is verboden zelf eten mee te nemen, dit is verkrijgbaar in de kantine. Het is mogelijk om te pinnen en/of cash te betalen. Er zijn vlees en vegetarische opties.

Kan ik (gratis) parkeren?

We zorgen voor gratis parkeermogelijkheid rondom het terrein tijdens het evenement. Dit wordt op de dag zelf overal duidelijk aangegeven.

Kan ik met de fiets komen?

Jazeker, we zetten een gedeelte af waar je je fiets kwijt kunt.

Kan ik met het openbaar vervoer komen? Jazeker!

Bus 123 richting Raamsdonksveer via Terheijden, je stapt uit bij bushalte: Hoofdstraat, Terheijden. vanaf daar is het 5 minuten de straat uitlopen richting Munnikenhof 1 in Terheijden. Bezoek 9292 voor de actuele tijden.

Kan ik tickets aan de deur kopen?

Er is deurverkoop. Let op: de ticketprijs is aan de deur hoger. Aan de deur gepast cash betalen (er is geen wisselgeld!) óf betaal snel en makkelijk middels scannen QR code.

Koop tot vrijdag 17 mei 00:00 je kaartje nog voor €25 ⤵️

https://eventix.shop/qz5j7sj3
Vanaf zaterdag 18 mei 00:01 koop je je kaartje online & aan de deur voor €30

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Sta jij met jouw paard op Zeggezicht? Dan mag je gratis naar dit evenement! (registreren doe je door een mailtje te sturen naar info@parelli.nl)

Is er zitgelegenheid voor de bezoekers?

Ja, er zijn tribunes/bankjes.

Is het overdekt?

Nee. Er mag een kleine paraplu mee naar binnen voor tegen de zon en/of regen.

Fotograaf

Tijdens het event zullen foto’s gemaakt worden door een fotograaf. Na het event zullen deze beelden gedeeld worden op onze website en social media. Bij het bezoeken van ons evenement ga je akkoord met het gebruik van deze foto’s voor sociale media en offline marketing.

Annuleren evenement & ticketrefund

Niemand wil een evenement annuleren, maar wanneer veiligheid in het geding komt kiezen we voor veiligheid. Wanneer we het Savvy event moeten annuleren bieden we je een terugbetaling aan, met de mogelijkheid om een ​​donatie te doen. Anouk, Irene en veel vrijwilligers steken hun tijd in het organiseren van deze topdag, om als ondernemer niet alle financiële lasten te hoeven dragen, heb je de keuze om jouw gekochte ticket te doneren.