Irene Lagendijk

Hoi paardenliefhebbers, ik ben Irene 👋🏼

Sinds 2023 ben ik officieel gelicenseerd instructeur van Parelli Natural Horsemanship en sinds 2021 ben ik gecertificeerd Centered Riding® instructeur.

➡️ Mijn visie voor iedere paardeneigenaar is om hun beste horse(wo)man te worden, zodat ze alle vaardigheden hebben om zelfstandig hun hippische doelen te realiseren 🐴🤎🌎

Ik geef les in Breda en omstreken en help paardeneigenaren door hen het Parelli-programma te leren. Dat doe ik door privé-en groepslessen en workshops te geven die je helpen een duurzame relatie op te bouwen.

Ik kijk ernaar uit om jou en je paard te ontmoeten, ga naar irenehorsemanship.nl om aan de slag te gaan 🏇🏻🥳

Weetjes over mij:

Afgestudeerd als Documentaire filmmaker + video editor | Heeft 2 paarden, Doublé en Sunshine | Word mega blij van een Cappuchino met soyamelk.

Parelli Licensed Professional

Irene is al sinds haar negende omringd door paarden, maar ging uiteindelijk voor een MBO/HBO opleiding in de filmindustrie. Naast haar filmcarrière bestudeerde Irene fanatiek de studiepakketten van Parelli en volgde ze jarenlang intensief lessen en cursussen. Samen met Doublé behaalde zij haar level 4.

In 2021 verdiepte zij zich in de principes van Centered Riding® om de balans en effectiviteit van de ruiter te paard te verbeteren en behaalde zij haar licentie als Centered Riding® instructeur.

Begin 2023 behaalde Irene haar licentie als Parelli Professional.

Ervaring

Door het Parelli instructeurschap en opleidingen bezit Irene over veelzijdige kennis met betrekking tot gedragstraining in de hippische sector. Naast haar interesse en verdere ontwikkeling in didactische vaardigheden en gedragstraining, verdiept ze zich nu ook in de westernsport en lest ze daarvoor bij Perrine Prevost in de Eiffel. Perrine was 5 jaar lang Cira Baeck’s assistente en heeft veel ervaring heeft in het opleiden van wedstrijd (reining) quarters.